Alarmpistool voor legaal gebruik

Wat is een alarmpistool?
Een alarmpistool is een pistool dat bij het afschieten alleen een harde knal laat horen. Hier kan dus niet echt mee geschoten worden en niemand kan er mee verwond worden. De wetgeving rondom alarmpistolen in Nederland is vrij streng. Een alarmpistool mag in Nederland niet lijken op een echt pistool of mag geen loop hebben. De alarmpistolen bij dumstorehengelo.nl zijn in Nederland compleet legaal en voldoen aan alle veiligheidseisen. Ze mogen alleen gebruikt worden op eigen terrein of in huis, het is verboden om ze op zak te hebben op openbaren plaatsen..

Gebruik van een alarmpistool
Een andere naam voor een alarmpistool is een startpistool. Al lang worden alarmpistolen gebruikt om wedstrijden te starten. Tegenwoordig wordt een alarmpistool voornamelijk veel gebruikt voor het trainen van honden. Door de harde knal kan je een hond laten wennen aan het geluid en zal hij minder bang worden van harde geluiden.

Een alarmpistool heeft net zoals een echt pistool een magazijn. Hiermee kan je het pistool herladen en kan je een alarmpistool veilig vervoeren zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze per ongeluk af gaat.

Accessoires
Uiteraard zijn er verschillende accessoires te verkrijgen voor een alarmpistool. Denk hierbij aan extra magazijnen en uiteraard de knalpatronen zelf. Ook deze accessoires zijn te koop bij dumpstorehengelo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *