Dumpstore Hengelo zoveel meer dan een legerdump

Dumpstore Hengelo is een fysieke winkel met daarbij een webwinkel te vinden op dumpstorehengelo.nl. Hierdoor kun je zowel online je bestelling plaatsen, deze in de winkel af halen maar er ook voor kiezen om gewoon lekker in Hengelo op locatie te gaan shoppen.

Hoewel het bekendstaat als een dumpstore is het veel meer dan dat. De winkel is gespecialiseerd in onder andere airsoft, paintbal en de boogsport, maar daarnaast heeft het ook een grote collectie militaire items. Zo tref je er een grote collectie legerschoenen, legerkleding en attributen aan.

Maar ook tenten, rugzakken, messen en andere spullen die je in de wilde natuur maar nodig kunt hebben zitten in de collectie van deze legerdump. Ook lekker makkelijk zijn deze items voor als je gaat kamperen of naar een festival wilt. En natuurlijk kun je er ook oerdegelijke werkkleding krijgen zoals overals en veiligheidsschoenen of spullen voor mensen in de beveiligingsbranche.

Eigenlijk heeft dumpstorehengelo.nl een hele stoere degelijke collectie die je gewoon verwacht van een legerdump tegen de laagste prijs, want als je elders iets ziet dat goedkoper is mag je gewoon contact met ze opnemen en gaan zij kijken wat ze voor je kunnen betekenen. De collectie is erg groot, ze hebben meer dan 4000 items. Grote kans dus dat je wel slaagt in deze winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *