Fascinatie eindelijk omgezet in werkelijkheid

Sinds kinds af aan ben ik al mateloos gefascineerd door kruisbogen. Ik weet ook niet precies wat het is, maar ik vind ze gewoon prachtig. Veel mooier als handbogen. Ik weet nog dat ik vroeger las dat een kruisboog door een harnas heen zou kunnen schieten. Ik besloot dat wanneer ik achttien jaar oud werd ik ook een kruisboog wilde.

Eindelijk een kruisboog kunnen kopen
Toen ik eindelijk de juiste leeftijd behaald had wilde ik ook zo snel mogelijk een kruisboog aanschaffen. Ik had wat rondgesnuffeld en ik had besloten dat ik geen boog uit China wilde. Ik kwam al snel op de site www.kruisboogkopen.nu, een site die ook in Duitsland bezorgd.

De perfecte boog zoeken
Ik zocht een beetje rond op de site en kwam al snel op de Titan kruisboog. Een die nog in de aanbieding was ook! Ik besloot hem meteen te bestellen. Ik kende de site nog niet dus had wat gegoogled, maar ik las veel positieve ervaringen dus dacht ik dat het wel kon.

Snelle levering
Toen ik de kruisboog bestelde stond er bij dat de levertijd ongeveer een tot drie werkdagen was. Ik had op maandag besteld dus verwachtte dat deze aan het einde van de week wel binnen zou zijn, maar toen ik dinsdag uit mijn werk kwam was de boog al afgeleverd bij de buren! Ik was blij verrast. Mijn boog zag er ook precies zo uit als op de foto.

Ik ben enorm blij met mijn boog. Eindelijk is mijn droom waargekomen. Ik kan ook iedereen aanraden te bestellen bij www.kruisboogkopen.nu omdat zij snel leveren en scherp geprijsd zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *