Schietschijven

Boogsport

De boogsport is een sport waarbij pijlen worden geschoten op een bepaald doel. Meestal zijn dit schietschijven. De boogsport heeft een aantal handbogen en kruisbogen waar op traditionele wijze gebruik van wordt gemaakt. De schietschijven die gebruikt worden voor de schiet- en boogsport zijn aan te schaffen bij dumpstorehengelo.nl en van professionele kwaliteit. Boogschieten als sportieve bezigheid kan niet zonder goede schietschijven. De schietschijven die je kunt aanschaffen zijn in verschillende vormen te koop. Als gewone schietschijf gebruik je de Blazoen schietschijf officieel Fita. Een schietschijf die aan te schaffen is vanaf 80 eurocent per stuk. De buitenste 2 randen van de ronde schijf zijn zwart. Dan zijn er 2 blauwe randen gevolgd door 2 rode en 2 gele randen. Het centrum is geel. Deze eenvoudige schietschijf voldoet aan alle verwachtingen die nodig zijn om de boogsport goed te beoefenen.
Schietschijven
De schietschijven van dumpstorehengelo.nl heeft een doelpak rond stro in het assortiment. Deze hoogwaardige schietschijven zijn 65 x 6 cm en zijn verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw. Het natuurlijke materiaal is van hoge kwaliteit en heeft alle eisen in zich om de boogsport op een goede manier te beoefenen.
Schietschijven zijn er ook in de vorm van een bizon of een vos. Dit geeft een originele touch aan een wedstrijd boogschieten. Een Mckenzie Travel pro target compound 20890heeft alles in zich om het boogschieten op een goede manier te laten verlopen. Is niet geschikt voor kruisbogen. Kijk voor meer informatie op de desbetreffende website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *